Konserten lördag 6 oktober är flyttad

Bachkonserterten på lördag 6/10 med Bengt Tribukait i Leufsta bruks kyrka flyttas till lördag 17 november kl. 15.00. Obs! att det även blir några andra ändringar, se det senaste höstprogrammet.

Den 17/11 får vi lyssna till delar av Die Kunst der Fuge och Toccata och Fuga i D-moll på Cahmanorgeln och satser ur Goldbergvariationerna på cembalo – d v s i de originaluppföranden på originalinstrument som Bach avsåg. Entré: 200:- (thé ingår). Musik till tröst och glädje!

Närmast i tiden genomförs Lyrisk-bildkonstnärlig ”salong” lördagen den 13/10 kl. 14.00 på Stora gatan 9: Möte med två talangfulla samiska ord- och bildkonstnärer: Inghilda Tapio, poet, filmare, och Ulrica Tapio Blind, bildkonstnär, designer.
Entré 100:- Eftermiddagsthé ingår. Både Inghilda och Ulrica har belönats med bl a Harry Martinsonpriset.

Det här inlägget postades i Evenemang, Konserter, Nyheter. Bokmärk permalänken.