Jazz för 3 i vårkväll med Håkan Sundin trio, lördag 1 juni 18.00

Lövstabruks kulturförening
välkomnar till
”Jazz för 3 i vårkväll” med Håkan Sundin trio.
Håkan Sundin och vänner spelar svängig och skönt klingande jazzmusik. 

Håkan Sundin sax & flöjt, Anders Bromander piano, Curt Andersson bas.

Lördag 1 juni 18.00 i Leufsta bruks herrgård, Stora salen, 1 tr upp.
(Ing. fr Borggården. Herrgårdens baksida vetter nämligen mot Stora gatan)
Enkel förfriskning. Entré 100:-.

I Lövstabruk klingar flera sorters musik: Barockmusik och samtida konstmusik från Cahmanorgeln, folkmusik på olika felor, digitalt skapad konstmusik/EAM, kammar- och – jazzmusik. Kulturföreningen inbjuder även till ”Sommarsamtal” med forskare och författare, konstutställningar, skrivarretreater. Besök leufstakultur.se

Missa inte vad som f ö i ”Sveriges vackraste bruk” bjuds på av musik – just nu av bl.a. Sällskapet Leufsta och Cahmanorgelns Vänner, som redan 25 maj kl. 15.00 välkomnar till en musikaliskt och musikhistoriskt högintressant händelse: Elin Rombo och ensemblen Rebaroque låter oss höra Musikaliska skatter från Leufsta bruk (CD-release)
Entré 350:- i kyrkan.

Vecka 26: 23:e internationella orgelakademien i Leufstabruk; 6-9 juli: Kammarmusikfestival, folkmusik på Cahmanorgeln, Cahmandagarna, Visning (av Cahmanorgeln) och liten musik, Musik i sommarkväll o s v hela säsongen…

Hälsningar/ Birgitta Östlund Weissglas, Lövstabruks kulturförening

Det här inlägget postades i Evenemang, Konserter, Nyheter. Bokmärk permalänken.