Program 8 april-20 april 2017

Lövstabruks kulturförening/Counterpoint med stöd av Tierps kommun & AB Tierpsbyggen och i samverkan med Tierps pastorat, Studiefrämjandet och Sensus välkomnar till 2017 års program som har temat: Samling kring sådant som inger hopp!

Lördag 8 april 14.00. Allas barn/allas barnbarn. Grannskapsträff för och med små och stora. Välkommen till Stora gatan 9, alla barn och era vuxna, för glad samvaro, bildskapande, musicerande, choklad och bullar! Under ”Konst på väg” visar vi vad vi åstadkommit.

Påskveckan. ”Gamla Tierp”. Hus, gator, djur, människors arbete. Kom och se historiskt intressanta fotografier av Ulf Larsson. Tid: Under Påskveckan i samband med Konst på Väg och ytterligare en tid framåt.Ta litet tid på dig och reflektera över bilderna – vår bygd har förändrats under det gångna seklet, men en del är sig likt. – Vart är vi på väg? Stora gatan 9.

Annandag påsk måndag 17 april 16.00. Bach till glädje och tröst! Bengt Tribukait vid Cahmanorgeln i Leufsta bruks kyrka – med bl.a. den stora Passacaglian i c-moll! Entré 100:-.

Torsdag 20 april 12.00. Alla har en berättelse! I anledning av Världsbokdagen ses vi på Tierps bibliotek  för soppa och samtal om skrivande. Medlemmar i en av våra skrivargrupper presenterar sin nyutgivna antologi Smulor i levande oreda.

Vi samarbetar med Leufstabruks värdshus (kursdeltagare och gäster behöver sova och äta). Värdshuset serverar dagligen till vänligt pris bl.a. en stor och fräsch buffé, som rekommenderas.

Det fortsatta programmet med våra uppskattade ”Sommarsamtal”, d.v.s. författar- och forskarmöten (aktuella och kända personer, som har hoppingivande kunskap att förmedla), konserter, skrivarkurser och sommarutställning presenteras om några veckor. Besök också studieframjandet.se/uppsala. Vi nås även på e-postadressen birgitta.ow@gmail.com

Man kan ringa 073 046 69 85, 0294 311 29 eller 0294 37 37 11 för mer information och eventuell föranmälan (vi behöver veta hur mycket dryck och bröd vi skall förbereda till vissa sammankomster).

Det här inlägget postades i Evenemang, Konserter, Nyheter. Bokmärk permalänken.