Utomhuskonsert med ljudkonst och elektronmusik, söndagen den 24 augusti 2014 kl. 14.00

LövstabrukFör 8:e gången välkomnar vi till en alldeles särskild musikupplevelse. Pär Johansson, i samarbete med Elektronmusikstudion EMS i Stockholm och Föreningen Kalliope, ger också i år en föreställning i trädgården vid Kulturföreningens lokal på Stora gatan 9. (Vid regn är vi inne i lokalen i Orangeriet.)

Det blir elektronmusik, ljudkonst och live-elektronik med Girilal Baars, Jens Hedman, Pär Johansson, Jan Liljekvist, Moneeo (Iréne Sahlin & Per Samuelsson), Daniel Palmberg, Eva Sidén och Slim Vic (Viktor Zeidner).

Fri entré!

Konsertens längd är ca 2 timmar med paus.

Konserten på Facebook: https://www.facebook.com/events/501186360016399/

Det här inlägget postades i Evenemang, Konserter, Nyheter, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.