Utomhuskonsert med ljudkonst och elektronmusik, lördagen den 17 augusti 2013 kl. 14.00

LövstabrukFör 6:e gången välkomnar vi till en alldeles särskild musikupplevelse. Pär Johansson, i samarbete med Elektronmusikstudion EMS i Stockholm och Institutet för digitala konstarter, IDKA i Gävle, ger också i år en föreställning i trädgården vid Kulturföreningens lokal på Stora gatan 9. (Vid regn är vi inne i lokalen.)

Det blir elektronmusik, ljudkonst och live-elektronik med Girilal Baars, Thomas Bjelkeborn, Daniel Eideholm, Eva Erbenius, Jens Hedman, Pär Johansson, Jan Liljekvist, Iréne Sahlin, Per Samuelsson, Mikael Strömberg, Johan Sundberg, Olle Åberg och Daniel Borgegård Älgå.

Fri entré!

Konsertens längd är ca 2 timmar med paus.

Konserten på Facebook: https://www.facebook.com/events/189275291238481/

Det här inlägget postades i Evenemang, Konserter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar